onsdag 18 mars 2009

Shopping uppdatering

Så där nu sitter jag med min nya fina laptop i köket o bloggar. Underbart. En svart glänsande dell inspiron. Sååå fin!

Måste ju uppdatera er med de senaste köpen. Först ut katvig kläderna. Lila/vit. midiappel o ränder i klänning, byxa, tröja och strumpor. Stl 92 på allt. Sitter perfekt på svea som jag tror är 84 cm lång o 13 kilo tung. Strumporna fanns det dock bara stl 21-23 i webshoppen. Och de var ju så klart för små. Så hon måste ju få ett par större.





Och den underbara regnoverallen. Den är såååå fin. Härliga glada färger, alltså en perfekt svea overall. Jättefint med den lila/vita mössan eller den rosa/röda kikkid mössan som hon har sedan tidigare. Overallen skulle Svea så klart testa direkt. "Kan, kan" säger hon o då får man inte hjälpa henne. Så värje påklädning är jätte rolig nu (eller inte).



Samtidigt som jag beställde lite av katvig kläderna beställde jag även en lila nova star t-shirt. Den lila färgen i den t-shirten är exakt samma som i katvigen. Så lite bilder på olika kombos också.



Anton fick två par nya jeans från kappahl. Just nu sliter han sina jenas extremt mycket. De har någon konstig lek på dagis då de skall slänga sig på knäna o glida så långt som möjligt. Så nu fick jag nog. Två par "billiga" jeans på kappahl blev inhandlat. Men de är riktigt coola. Dock är han ju van med att bara ha nova star jeans, just för att han är så smal så de sitter super på honom. Dessa jeansen krånglar lite i midjan så han blir alldeles röd, stackarn. Men han skall ha dem på i alla fall. Några tips?



Och så lite nytt kikkid. Denna gröna klänningen är den finaste svea har. Den är så j*vla snygg. Så fin passform o färgerna klär verkligen svea. Hon blir dock att se ut som en liten tant, men det gör inget, bara gulligt tycker jag. Till Anton köpte jag en ursnygg grön kikkid tröja, så vårig o fin. Men han gillade den inte alls, han säger argt "Mamma, VARFÖR måste allt vara grönt nu, jag vill ha en röd tröja". Bortskämd? Eller skall jag byta den till en röd? För denna tröja fanns i rött också, den var också snygg, men jag gillade den gröna bättre. Fast samtidigt kommer han inte att ta på den gröna frivilligt. Så det är nog mest bortslösade pengar om jag inte byter den. Svårt det där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar